lördag, augusti 16, 2008

Vilka är ni egentligen?

Jag är en tekniknolla, trots att den konstiga undersökningen påstod att jag är praktiskt lagd. Alltså har jag inget räkneverk till bloggen. Jag har försökt, men det fungerade inte vare sig första, andra eller fjortonde gången, så jag blev arg och gav upp. Ett inte alldeles ovanligt scenario, faktiskt.

Hur som helst, jag är lite nyfiken på vilka ni är, ni som läser. Många av er känner jag eller känner jag till, men alla ni andra? Ni som läser och inte kommenterar, ni som bara halkade in av en slump - kan ni inte ge er till känna? Det vore jättekul, faktiskt. Och så får jag ett hum och vilka det är jag skriver för. Fyll gärna i enkäten till höger också!

Och om det är någon som vill hjälpa en syster i nöd, så får ni hemskt gärna skicka mig en manual på treåringsnivå till hur man installerar ett räkneverk. Eller ännu hellre, installera det åt mig...

12 kommentarer:

Emelie sa...

Hej! Jag läser ofta din blogg, och tycker det är spännande att läsa dina tankar om både stort och smått. Jag håller inte alltid med dig, men uppskattar din saklighet när du skriver t.ex om kyrkan.

Om du lär dig hur du installerar ett räknevärk kanske du kan skicka kunskapen vidare sen?
/Emelie

Emil Jörgensen sa...

Jag läser troget! :)

Anonym sa...

Jag läser allt du skriver :-)

Tror jag skulle kunna få till det där med räkneverk på din blogg (minns inte hur man gör just nu då jag ju har Wordpress blogg men det brukar bara vara att regga sig på en statistiksida och sen lägga in en htmlkod på sidan.

Anonym sa...

Mölnbomamman bor väl närmare så om du inte vill ge ut lösen så är det bättre att hon hjälper dig. Annars gör jag det. Kanske med telefonguidning?

Göran H sa...

Jag följer och uppskattar din blogg.

Karin sa...

Okej då, jag ger mig också till känna. Jag läser din blogg med jämna mellanrum, du skriver väldigt bra!

Evas blogg sa...

Jag hälsar på dig lite då och då. Du bjuder ofta på intressanta tankar. Ja hm, jag har ju räknare på min blogg men kommer inte ihåg hur jag gjorde! Så teknisk är jag :-)! Fast om du tittar på min sida har jag laddat hem en ruta där man kan se varifrån besökare kommer. Längst ner i den rutan kan du klicka för att ladda hem den.

Cecilia N sa...

Jag är inhalkare från Evas blogg, studerar till präst, och har samma funderingar som du angående räkneverk.

Kan du skicka vidare den där treåringsmanualen sen? ;-)

Karin sa...

Mitt räkneverk snedstreck loggtjänst finns på susnet.se. Jättebra och kan verkligen rekommenderas.

Miriam W Klefbeck sa...

Karin: Och eftersom du också bloggar med Blogger, så ska det alltså fungera här också? Hur ändrar man HTML-inställningarna, som det står att man ska göra?

Miriam W Klefbeck sa...

Jag tror just jag lade till ett räkneverk! Tack Karin!!!

Cecilia N sa...

Fast jag ser det inte. Är det nåt som bara du ser?
Jag skulle vilja ha ett som yns utåt också.