tisdag, mars 27, 2012

Dagens Kyrka

Idag har en ny bloggportal sett nätets ljus, eller hur man nu ska uttrycka saken. Där har Sofia Lilly Jönsson, Gabriel Fjellander och Mattias Thurfjell samlat länkar till olika bloggare med koppling till Svenska Kyrkan. Själva beskriver de idén med Dagens Kyrka så här:

"Den svenskkyrkliga debatten är bred. Ofta märks det tydligast på bloggarna. Vi har valt ut skribenter med perspektiv som belyser olika sidor av Svenska kyrkan. Här finner du initierade kommentarer skrivna under eget namn. Detta är ingen gemensam plattform, ingen politisk positionering, inget försök att visa allt. Skribenterna står för vitt skilda åsikter, ja ofta talar de emot varandra. På den mångfalden känner vi igen vår kyrka. Varje blogg har sin egen ton. Engagerade samtal om det som är angeläget i Svenska kyrkan idag pågår här sedan flera år. På bloggarna hörs många röster. Välkommen att lära känna dem. Det kostar inte 250 000 kronor - det kostar faktiskt inte en krona."
(www.dagenskyrka.se 120327 kl. 10.30 )

Givetvis känner jag mig stolt och hedrad över att höra till de bloggare som hamnat under Dagens Kyrkas paraply, och hoppas att de eventuella nya läsare som hittar hit den vägen ska känna sig varmt välkomna hit!

Kyrkans Tidning skriver om Dagens Kyrka.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Interesting blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
A theme like yours with a few simple tweeks would
really make my blog stand out. Please let me know where you got your design.
Thanks a lot

Check out my web site www.propertywide.co.uk

Anonym sa...

Yes! Finally someone writes about Suppe.

Here is my weblog; great Post to Read