onsdag, augusti 13, 2008

Här är din personlighet

Jag har gjort ett test. Men jag måste ha gjort något fel:

Din personlighetstyp:
Praktiskt lagda, traditionella och välorganiserade. Fysiskt aktiva. Ointresserade av teoretiska frågor om de inte ser en praktisk tillämpning. Besitter en klar bild av hur saker och ting ska vara. Lojala. Arbetar hårt. Ofta ledare, med mycket god organisationsförmåga. “Goda medborgare” som värdesätter trygghet och lugn.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:
Militärer, affärsföreståndare, chefer, poliser, domare, ekonomichefer, lärare, säljare, regeringstjänstemän, försäkringsagenter, vårdchefer, handels- och tekniklärare.

Kära vänner och läsare, kan ni se mig som ekonomichef? Eller säljare? Nej, just det.

4 kommentarer:

Anonym sa...

... och det där med fysiskt aktiva? Är du en sportfåne?

Miriam W Klefbeck sa...

Nej, snarare tvärtom. Fast jag går mycket hit och dit liksom, är inte så mycket för att sitta stilla om jag inte aktivt degar, s.a.s

Per Hökpers sa...

Hmm.. jag fick precis samma resultat... Undrar hur man ska tolka det? http://se.41q.com/typ.41q?p=13577557

Anonym sa...

Yrkerna verkar vara vara brett valda, alla kan knapast passa för brett för att passa. Jag blev nog för allvarig, jag brukar alltid få folk att kunna skratt även om jag är passionerad. Men ingen är en personlighetstyp utan personer. (det vet ni redan)

Min personlighetstyp:

Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.