tisdag, oktober 21, 2008

Uttorkning

Jag vet inte alls vad jag ska skriva om. Har inte haft någon vettig bloggidé på evigheter. Så, för att här inte ska bli alltför tråkitgt, vädjar jag om hjälp. Vad vill ni läsa om?

Just nu víll inte Blogger samarbeta kring en opinionsundersökning, så ni får tala för er själva i kommentarerna.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill läsa om någonting roligt! Gärna dråpliga prästberättelser eller filosoferingar kring en step up-bräda.

Emelie sa...

Åhh jag vet!
Jag funderar så mycket över raderna
"förlåt oss våra skulder, liksom vi förlåta dem som står i skuld till oss".
men alltså, om man vill förlåta, verkligen vill men inte klarar, får man inte förlåtelse då? Så förlåtelse skulle jag gärna vilja läsa om.

Nu känner jag mig lite nördig och överseriös :)

Anonym sa...

Den heliga gudsmodern är aldrig fel att fördjupa sig i ;)

Heléne Eriksson sa...

Jag är också nördig och överseriös: jag vill läsa en om försoning! Vad det innebär och vad det inte innebär och om man kan försonas med allt och alla, och om man inte kan försonas med somliga: kan man då försonas med Gud och sig själv? Om man kan försonas med Gud utan att försonas med sig själv? Jag vet inte alls vad jag tänker kring det, därav den väldigt luddiga frågeställningen. Men det är spännande och engagerande!

Unknown sa...

okej...
jag är kärringenmotströmmen och vill läsa mer om dina härliga tankar kring er lilla familj. jag menar inte att jag inte gärna läser om dina prästerliga tankar, det gör jag såklart också!
Och jag vill veta hur det gick med sjalinköpandet!

Miriam W Klefbeck sa...

Okej. Roliga inlägg om prästeri, step-up, förlåtelse, försoning, den saliga jungfrun, lite om mitt familjeliv samt min svägerskas bärsjal...

Det blir ju massor med inlägg. Tack söta vänner!

Evas blogg sa...

Här kommer jag på efterkälken och funderar över ordet synd. Skulle vilja läsa om hur du ser på syndabegreppet. Många icke bekännande kristna är så negativt inställda till detta. Hur ska mankunna förmedla ordet synd utan att människor blir arga, förnärmade eller slår dövörat till?

Jeez sa...

Jag tycker att det vore spännande att läsa någon predikan eller betraktelse eller dylikt på söndagens tema (valfri framöver tex) :-)

Evas blogg sa...

Nu kom jag på något som jag saknar ( i allmänhet): Att diskutera kommande söndags evangelietext. Intressant med olika infallsvinklar och tankar.