onsdag, januari 02, 2008

Bekvämlighet före estetik

Idag har jag gjort något som flertalet mig närstående personer uttryckligen sagt åt mig att låta bli. Nämligen köpt mig ett par Crocs att ha som inneskor på jobbet (och med jobbet menar jag Sankta Ragnhildsgården till vardags, INTE några som helst kyrkorum). De är verkligen fruktansvärt fula, men lika fruktansvärt bekväma och det fick vara viktigast den här gången.


Och var bara lugna, mina är inte gröna.

3 kommentarer:

Anna sa...

Jag har också funderat på sådana, skönt att bara kliva i när man ska hämta posten eller framåt våren när man ska dona i "trädgården". Såg att de hade rea på skobutiken mittemot ditt jobb (det som ligger innan Tratten).

Lisa Linderoth sa...

De är lika obeskrivligt sköna som de är fula, mycket nöje. Själv går jag runt i mina och försöker att inte titta på dem och känner hur mina fötter blir härligt masserade.

Miriam W Klefbeck sa...

Det kanske är önsketänkande och placeboeffekt, men när jag har dem på mig tycker jag att jag får mindre ont i min svansrygg, som annars är lite av ett problem efter den där gången jag rasade nedför trappan. Dessvärre har jag upptäckt att de drar åt sig allt damm och jox som flyter runt här i flyttkaoset.