fredag, maj 15, 2009

Skäl att vara tacksam


Digitalboxen och modemet har försonats, så ikväll har vi sett The other Boleyn Girl med Scarlett Johansson och Natalie Portman. Den är en mindre orgie i kreativa huvudbonader och anledningar att vara väldigt glad åt det faktum att man inte lever på 1500-talet.

8 kommentarer:

Emelie sa...

Underbart med försoning :)
Då blir det Grey's för hela slanten imorogn eftermiddag då? ;)

Miriam W Klefbeck sa...

Japp!! Måste kolla när det börjar!

Jonas sa...

De såg väl nästan stiliga ut..är det inte ett problem att vi i för liten usträckning använder andra huvudbonader än mössa om det är kallt? Varför kan inte svenskkyrkliga präster börja använda en biretta förresten? Eller varför inte vara lite orginell som salig Fader Gunnar Rosendal och bära en kalott (Zuchetto)?!

Miriam W Klefbeck sa...

Just de där är fina. Längre fram i filmen hade de liksom små kyrkor på huvudet som fick dem att få samma huvudform som Darth Vader ungefär...

Kalotter förekommer faktiskt - jag har minst tre kollegor som använder det regelbundet.

Jonas sa...

Det var ju roligt! Men de kanske inte har en likadan kaftan som Fader Gunnar..*S* Gissar dock att dina kollegor är män och inte kvinnor?

Miriam W Klefbeck sa...

En del av dem har Osbykaftan till kalotten, andra inte. Kalott på kvinnor fungerar inte riktigt. Tyvärr, för det är fint.

Jonas sa...

Jag funderar om det finns något alternativ till kalott som passar för kvinnor?! Men det får ju inte vara något som väcker löjets skimmer, typ en "Prussiluskanhatt".

Sara Ödmark sa...

Det var inte den mest smickrande bilden på Scarlett.