fredag, februari 08, 2008

Bloggstiltje

Nej då, jag bloggfastar inte. Det har bara saknats inspiration de sista dagarna, och riktigt hur intetsägande som helst vill jag inte att min blogg ska vara. Faktiskt.
Så där vansinnigt med inspiration har jag inte nu heller, i ärlighetens namn. Det finns många saker som jag i och för sig skulle ha en hel del att säga om ifall andan föll på. Till exempel bristen på avtal gällande kopiering ur psalmboken (kastade säkert 100 fina agendor igår eftersom de blir olagliga på måndag) och så förstår melodifestivalen. Men jag tror jag nöjer mig med en vardaglig rekommendation:
Om du befinner dig i Södertälje kvällstid och blir hungrig, ät då på Akropol på Mariekällgatan. Det ligger lite avsides mitt bland hyreshus och ålderdomshem, men det är värt en omväg. God grekisk mat i stora portioner till rimliga priser (förrätterna kostar bara mellan 20-45:- och då blir man nästan mätt på bara det) och vänlig service. Rätt trist lokal, men det gör inte så mycket när allt annat är så bra! Vi var där ikväll och jag är mätt, nöjd och belåten.

4 kommentarer:

Liza sa...

Ja, vad kan man säga om de nya kopieringsavtalen? IDIOTI!!! Hur ska vi i små pastorat kunna ha råd och ork att hålla ordning på allt detta. Det får väl bli asventspsalmer och Härlig är jorden för hela slanten.

"nte alls irriterad!"

Miriam sa...

Japp, det suger. Fick som sagt kasta en massa agendor, konfirmandernas sånghäfte och dessutom ligger Barnandakternas häfte risigt till också. Adjö regnskog...

En Mölnbobos Liv sa...

Min favoritgrek är Medusa på Nygatan, klarar man bara av en social ägare (om det är han som serverar) så tycker jag den är bättre än Akropol.

Miriam sa...

Jag tycker Medusa är mycket mysigare inrett, men Akropol är så pass mycket billigare och dessutom får man mer mat så jag föredrar dem om jag måste välja. Servicen var dessutom jättebra och vänlig, både ägaren/kocken och hans dotter som serverade var jättegulliga.