lördag, november 14, 2009

Stucken och besprutad

Igår fick jag en spruta. Nu gör det ont. Överallt, mer eller mindre, men mest i vänster arm.

Men det betyder, förhoppningsvis, att jag inte kommer vare sig få, eller smitta någon med svininfluensa och det är ju bra. Lidande som ger räddning, liksom.

4 kommentarer:

Liselotte Malmqvist sa...

Mina barn har fått den, själv får jag vänta ännu några veckor. Sonen tog det som en man och blev dålig medan dottern mår prima. Lite trötthet, hängighet, illamående och ont i armen förstås. Framför allt när jag ber dem bära tunga bördor och bädda sängar... :-)

Dessutom gick det inte att äta mat, bara godis...

Och lite lustigt är det med ordverifieringen nedan som jag måste skriva in för att lägga ut min kommentar...
flop gris

Hoppas att anti-svin-sprutan inte blir en flop!

Miriam sa...

Vi fick faktiskt sprutan via jobbet - församlingspersonal ansågs kvala in som någon form av smittspridningskatalysatorer, så jag hoppas att den fungerar som den ska!

Känner sympati med din son - att lyfta dopbarn idag har gjort ONT och dessutom känner jag mig febrig...men det går säkert över snart!

Leif Ekstedt sa...

Första Tisdagen i månaden fick jag vaccinering. Riskgrupp! Hade inte ont i vänstra armen -men väl i den högra. Förhoppningsvis blir flertalet vaccinerade inom kort.
Prioriteringen av barn från 6 månader var förnmodligen viktigare än församlingsansvariga och Landstingschefer(Uppsala).
Till de som har skall bvarda givet.

Johan sa...

Hej

Datorer har ni och uppkopplade

till Internet är ni.

Men vett att göra en enkel sökning

på nätet om vaccinationsriskerna

- det har ni inte!

Hur har det kunnat undgå er att åtskilliga har dött av vaccinet i USA och många flera har fått obotliga skador? Hur bär ni er åt för att kunna missa detta när fakta finns att få med några få knapptryck på tangentbordet och ett par klick med musen?

VARNING för alla "experter", "hälsovårds"myndigheter och medier som går i läkemedelsjättarnas ledband. De tycker att det är OK förgifta folk för pengar.

Två varnande exempel finns här på bloggen:
Den ena låter utan vidare sina barn vaccineras som det vore den självklaraste saken i världen. Hon berättar nu att sonen blivit dålig och att både han och hans syster blivit illamående och fått så ont i armen att de har svårt att bädda sina sängar. Ändå slår henne aldrig det självklara att gå in på nätet och kolla om vaccineringen verkligen ÄR så ofarlig som vi blir itutade. Istället verkar hon se fram emot att själv bli vaccinerad. Man tar sig för pannan!!!

Den andra tar det också som en självklarhet att vaccinera sig och har inte en tanke på att lyssna på den stilla inre rösten som vi alla har och som vill oss väl. Trots att hon fått feber av vaccinet bryr hon sig inte om att göra en sökning på nätet för att se om det verkligen kan vara normalt.
Och först som sist - att be till Herren om råd är aldrig fel.

Ansvaret för vår hälsa har vi själva - inte "experterna", inte medierna, och inte "hälsovårds"myndigheterna. De företräder inte våra intressen - utan storindustrins och storfinansens. Det är dags att vi äntligen begriper det.

Lars Kullberg