Jag kan tycka det är lite bökigt och kladdigt att knäcka ägg. Jag är ingen stjärna på att dela gulan från vitan direkt heller. Men jag skulle inte beskriva mig själv som in behov av färdigknäckta, färdigdelade ägg på plastdunk heller. Över huvud taget har jag svårt att se att några sådana behov skulle existera utanför storköksbranschen. Men, uppenbarligen finns de, hos helt vanliga människor. Tur att de kan tillfredsställas på ICA Maxi.
8 kommentarer:
... kom och köp konserverad gröt ...
Det är svårt att tro sina ögon. Hur doserar man innehållet månntro? Jag kan inte erinra mig ett enda recept där "3/4 dl äggvita" anbefalles.
Vidrigt. Men i USA är det vanligt med äggviteomelett, det är den magrare delen av ägget. Men som Falstaff säger finns det en marknad för allt.... äckligt, äckligt, äckligt.
Om jag fick för mig att göra 3000 maränger på en gång, eller om jag åt fyra omeletter om dagen så kanske. Eller inte. Förmodligen inte.
Undrar hur många ägg spm gått åt?
Så knasigt. Det är ju gulan som är godast OCH nyttigast.
Frukta icke, man det säljs dunkar med gula också! Och med hela ägg också. Den var störst.
Och Lotten har testat kokta ägg utan skal:
http://www.lotten.se/2011/09/test-icas-kokta-skalade-agg.html
Undrar om det är nån som inte riktigt klarar av att tänka på vilka regioner ur hönan som ägg kommer från?
Skicka en kommentar