fredag, september 09, 2011

Hur tänkte dom här?

Jag kan tycka det är lite bökigt och kladdigt att knäcka ägg. Jag är ingen stjärna på att dela gulan från vitan direkt heller. Men jag skulle inte beskriva mig själv som in behov av färdigknäckta, färdigdelade ägg på plastdunk heller. Över huvud taget har jag svårt att se att några sådana behov skulle existera utanför storköksbranschen. Men, uppenbarligen finns de, hos helt vanliga människor. Tur att de kan tillfredsställas på ICA Maxi.

8 kommentarer:

Martin Kjellgren sa...

... kom och köp konserverad gröt ...

Evelina sa...

Det är svårt att tro sina ögon. Hur doserar man innehållet månntro? Jag kan inte erinra mig ett enda recept där "3/4 dl äggvita" anbefalles.

Sofia sa...

Vidrigt. Men i USA är det vanligt med äggviteomelett, det är den magrare delen av ägget. Men som Falstaff säger finns det en marknad för allt.... äckligt, äckligt, äckligt.

Miriam sa...

Om jag fick för mig att göra 3000 maränger på en gång, eller om jag åt fyra omeletter om dagen så kanske. Eller inte. Förmodligen inte.

Anonym sa...

Undrar hur många ägg spm gått åt?

Elisabeth sa...

Så knasigt. Det är ju gulan som är godast OCH nyttigast.

Miriam sa...

Frukta icke, man det säljs dunkar med gula också! Och med hela ägg också. Den var störst.

Cecilia N sa...

Och Lotten har testat kokta ägg utan skal:
http://www.lotten.se/2011/09/test-icas-kokta-skalade-agg.html

Undrar om det är nån som inte riktigt klarar av att tänka på vilka regioner ur hönan som ägg kommer från?