onsdag, juni 20, 2007

Varför jag tycker om Hello KittyJa, varför? Jag har grunnat en stund och kommit fram till följande, inte särskilt djuplodande men inte desto mindre troliga orsaker:
1. Jag tycker om katter i allmänhet
2. Jag tycker om naivistiska, enkla uttryckssätt och tecknade djur över huvud taget- kaninen Miffy, seriefigurerna Morrgan och Klös t.ex.
3. Jag tycker Hello Kitty är ett sympatiskt inslag i viss tonårskultur, ett sätt att bryta av mot det svarta och svåra och/eller det övermogna och sexualiserade och våga stå för att man fortfarande är ett barn.3 kommentarer:

séra Jónatan sa...

Jag var nyfiken, och jag kan själv inte förklara varför jag älskar t.ex. Harlösa stationshus. Det är bara vackert.
Kärlek skall inte gå att förklara i minsta detalj, eller hur?

lars b stenström sa...

Hej, ett egendomligt kedjebrev för bloggare är på gång - kom med innan det alldeles spårar ur. Jag som utmanar Dig finns på blogg: http://stillsam.blogspot.com

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir “tagna” ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit “tagna” och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Korkat - men en samtidigt väg till nya kontakter...

Lars B Stenström

Rodrigo sa...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.