fredag, maj 21, 2010

Mina (inte längre så hemliga) laster

Vi kan väl för enkelhetens skull säga att detta är en utmaning. Jag avslöjar tre av mina hemliga laster, och ser gärna att mina läsare och medbloggare gör detsamma.

Här kommer lasterna

1) Kolsyrat vatten på flaska, helst med sötsliskig smak
Ur miljösynpunkt totalt förkastligt. Finsmakare rynkar på näsan. Men jag tycker verkligen att Loka Smultron och Ramlösa Mango är bland det godaste som finns. Särskilt när man åker pendeltåg

2) Hyrbilar
Även detta är förkastligt ur miljösynpunkt - men det är inte sällan mer prisvärt än att åka tåg, friheten är större och bilarna luktar så gott, är så rena, så nya och pålitliga på något sätt.

3) Ost
Kanske inte heller så miljövänligt, och inte så nyttigt heller. Men jag säger som Roseanne Barr: Det finns ingenting, som inte blir godare av ost!

4 kommentarer:

Bergmans Bryderier sa...

Det ser inte direkt ut som några laster. Inte var för sig i alla fall. Men om du kombinerar dem? Äta ost och dricka Loka Smultron i en hyrbil? Oj oj oj...!

Vad är mina lakritsbåtar i jämförelse med det? :-)

/Lars

Miriam sa...

Jag redovisar ju inte alla lasterna här...

Maja sa...

Jag är ledsen Miriam men jag har bara för många och för allvarliga laster för att göra dem kända i bloggosfären. Herren allena dömer!!!!!

Heléne sa...

Åh, hyrbilar. Jag är fortfarande kär i hyrbilen som jag och Åsa körde fram och tillbaka till Yngsjö och Göteborg. Det gör ont i mitt hjärta varje gång jag åker förbi den i Strängnäs och ser den stå där helt ensam, övergiven, exposed ...Rädd.

Snodde din utmaning!