lördag, december 08, 2012

Det roligaste som hänt på länge


Tidskriften Evangelium. Ett projekt som jag inte ens visste fanns så här års i fjol - men som nu är en alldeles naturlig del av min tillvaro. Som jag önskar att jag hade mer tid till och högre kompetens för - men som också är det som är absolut roligast just nu, och som jag känner mig hedrad över att få vara en del av.

Och spännande saker är i görningen. Läs här så får ni se!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men vad fantastiskt! Det låter som något som är välsignat. Det som hedrar är bra! Först och främst Gud och hans heliga bud, förkroppsligade i Kristus som inte upphäver lagen utan fullkomnar den och sedan allt gott som kommer ur människors verk när de älskar Guds alla bud med den kärlek som Guds Helige Ande både ger och är, det som är effekten av tron som ät Kristus själv, det är verkligen spännande! Lycka till! / Magnus Olsson

Gunnel sa...

Va´ då högre kompetens? Jag har ju följt din Blogg därför att du skriver begripligt men ändå är akademiker!
Hur tror du, att det känns, att inte ens begripa en recension av en bok, som jag läst själv och fattat? Sen fattar jag ingenting av vad teologen skriver! Precis så var det år 2003 också när jag läst Jonas Gardells bok "Om Gud" men senare en obegriplig recension av Ola Sigurdson. Det var exakt då jag tappade allt förtroende för teologi.

Miriam, du är värd att ha roligt nu med denna nya uppgift och kommer att få den tid du behöver!

Gunnel sa...

Prov